Lăptişorul de matcă este cel mai puternic aliment din lume este bogat în vitamine şi colagen.
Beneficii:
Crește imunitatea și rezistența la efort fizic și intelectual
Acționează benefic asupra sistemului nervos
Îmbunătățește nivelul energetic general
Ajută la reducerea colesterolului din sânge
Ajută la prevenția cazurilor de răceală și gripă
Întârzie procesul de îmbătrânire
Lăptişorul de matcă menţine bunăstarea pielii, a părului, a unghiilor şi le face să revină la o stare normală de sănătate. Are un rol important în creşterea şi dezvoltarea normală a copiilor.
Compoziția lăptișorului de matcă:
Aminoacizi
Minerale și oligoelemente
Lipide și acizi grași esențiali
Complexul de vitamine B - B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12
Administrare:
Pur:
Se administrează sublingual până la dizolvare totală, dimineața, cu 20 - 30 minute înainte de masă.
Copii - 0,5 g/zi (este recomandat copiilor peste 12 luni)
Adulți - 1-2 g/zi
Omogenizat în miere 2%:
(Ex: 10g lăptișor de matcă PUR în 500g miere crudă)
Copii - 1-2 lingurițe/zi
Adulți - 1-2 linguri/zi
Se recomandă consumul în cure de 6 săptămâni pentru beneficii maxime.
Se păstrază la frigider, la temperaturi cuprinse între 2ºC și 6ºC.